SUMMER IS COMING >>> van 26 juli t/m 17 augustus is de laser studio gesloten!

 • No products in the cart.
Back To Top
houten kersthangers
Als het laatste kwartaal van het jaar belangrijk is voor jouw onderneming, is het geen gek idee om ruim op tijd aan jouw kerstproductie te beginnen.

Claim op tijd jouw laserplek en voorkom dat de kerstdrukte je te pakken krijgt!

Hoe fijn is het om je voorraad voor de feestdagen al op tijd op orde te hebben, of misschien heb je al snel samples nodig om te fotograferen of vind je het prettig om je productiekosten een beetje te spreiden.

Voor veel ondernemers is september t/m december de drukste tijd van het jaar, zo ook voor mij en mijn leveranciers. De planning kan gauw vollopen en levertijden van materialen die besteld moeten worden lopen op, daarom is het slim om niet te lang te wachten om jouw toffe laserplannen voor de feestmaanden alvast in te plannen!

 

Spreid je kosten
Om jou tegemoet te komen in de toch al kostbare laatste periode van het jaar, kun je nu al je kerstorder plaatsen en je laserplek claimen (levering vanaf september) en bied ik je de optie aan om 50% vooraf te betalen, en 50% later.

Hoe claim je jouw laserplek?

1.

Jouw ontwerpen

Lever jouw idee of bestand aan zodat ik een prijsberekening voor je kan maken.

Download het gratis vector-template en open het met Adobe Illustrator. Maak je bestand laserklaar door de instructies op te volgen en de checklist te gebruiken.
Vraag gratis en vrijblijvend een prijsberekening aan door je bestand via het formulier te uploaden of mail het naar hello@lalalaserstudio.nl.

 

Kun je geen laserklaar bestand aanleveren?
Geen probleem, via dit formulier kun je me een foto/tekening/scan van je idee sturen of je kunt het mailen naar hello@lalalaserstudio.nl.

Laat bij je aanvraag weten wat je gewenste datum is waarop je je order wil ontvangen!

2.

Opleverdatum & tijdspad

Accorderen

Zodra je een prijsopgave hebt ontvangen en de bevestiging dat jouw order op de door jou gewenste deadline kan worden opgeleverd, kun je de offerte accorderen. Op dit moment kun je je bestanden nog finetunen omdat je ze nog niet hoeft aan te leveren, je krijgt bij de bevestiging van het tijdspad te horen op welke datum ik je definitieve bestand uiterlijk moet ontvangen.

Op basis van de geaccordeerde offerte ontvang je een factuur voor de eerste aanbetaling (50% van de totaalprijs, niet restitueerbaar). Deze aanbetaling dient binnen 7 dagen te worden voldaan, daarna is je boeking definitief.

Hou er rekening mee dat aanpassingen aan je ontwerp van invloed kunnen zijn op de prijs, deze worden met de tweede factuur verrekend.

Voorbeeld

 • Maandag 4 juli – Aanvraag prijsberekening + aanvraag gewenste opleverdatum: zaterdag 1 oktober
 • Dinsdag 5 juli – Ontvangst prijsaanvraag + bevestiging van opleverdatum + ontvangst tijdspad
 • Na het accorderen van de prijsaanvraag + tijdspad ontvang je een factuur voor de eerste 50% van het totaalbedrag. Deze aanbetaling dient binnen 7 dagen te zijn betaald.

Bijbehorend tijdspad

 • Zaterdag 10 september  – Deadline aanleveren definitieve bestanden
 • Maandag 12 september  – Je ontvangt een drukproef van je definitieve bestand ter goedkeuring* en de factuur voor de openstaande 50% van de totaalprijs. Als je nog aanpassingen in je bestand hebt gemaakt die van invloed zijn op de prijs, wordt dit op deze tweede factuur verrekend.
 • Vrijdag 16 september – Uiterste betaaldatum 2e gedeelte factuur
 • Maandag 19 september – Start productie
 • Vrijdag 30 september – Verzenddatum
 • Zaterdag 1 oktober – Ontvangstdatum
*Als je nog hele grote aanpassingen aan het bestand hebt gemaakt, kan dit van invloed zijn op de startdatum van de productie.
Nog even dit

Goed om te weten

 • Als de definitieve bestanden niet zijn ontvangen op daarvoor aangegeven deadline op het tijdspad kan de opleverdatum niet worden gegarandeerd.
 • De aanbetaling van 50% is niet restitueerbaar
 • Het is zeldzaam maar niet onmogelijk dat de lasermachine het begeeft of dat ik door ziekte het werk niet op de bevestigde deadline kan opleveren. Dit is buiten mijn macht en in dit geval zal ik er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de order zo snel mogelijk wordt opgeleverd en ik zal je (als dat mogelijk is) hiervan tijdig op de hoogte brengen.
 • Er wordt natuurlijk ook tijd vrijgehouden voor ad-hoc en lastminute laserwerk en voor herhaalorders!

Vragen?

Ik heb nog nooit iets laten laseren, is dit iets voor mij?

Het aanbod om voor de feestmaanden je laserplek te claimen is beschikbaar voor iedereen! Het enige wat je nodig hebt is een prijsberekening, een bevestigde opleverdatum en de 50% aanbetaling om jouw boeking te claimen.
Hierdoor ben je er zeker van dat er tijd voor je is gereserveerd en het helpt je om je kosten te spreiden.

Ik weet nog niet precies in welke hoeveelheden ik mijn ontwerpen wil bestellen, kan ik dan al wel een laserplek claimen?

Yes! Stel, je claimt jouw laserplek op basis van een offerte van 100 stuks en je betaalt de eerste 50% van de factuur aan om jouw plek te claimen. Als je uiteindelijk besluit om slechts 50 stuks te bestellen dan wordt het openstaande bedrag van de tweede factuur verminderd.
Stel je zou juist méér dan 100 stuks willen bestellen, dan moet je dit laten weten op de uiterste aanleverdatum van de bestanden. Deze datum staat aangegeven op het tijdspad wat je van me ontvangt. Ik zal dan bekijken of deze aanpassing invloed heeft op het tijdspad of dat we de bestaande opleverdatum kunnen aanhouden.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Mail me dan!