Huidige doorlooptijd: 10 werkdagen

  • No products in the cart.
Back To Top
hoe het werkt pictos_Tekengebied 1

Ontwerp!

Ontwerp alles wat en hoe je maar wil. Je kunt je eigen vormen direct digitaal tekenen of je kunt (vector)bestanden aankopen van websites zoals Creative Market. Een andere optie is om een ontwerper in te huren om iets unieks voor je te ontwerpen.

Als het voor jou moeilijk is om een vectorbestand laserklaar aan te leveren, of als je hulp nodig hebt met je ontwerp, dan raad ik je aan om een grafisch ontwerper in te schakelen. Als je al een ontwerp of idee hebt kan ik je eventueel helpen om deze te digitaliseren, hoe dat precies werkt lees je bij de faq.

Laser Studio ontwerpen

Je bestand laserklaar maken

Download het gratis vector-template en open het met Adobe Illustrator. Maak je bestand laserklaar door de instructies op te volgen en de checklist te gebruiken. Zorg voor een goede layout in je bestand zodat er zoveel mogelijk vormen op het werkgebied passen. Te veel loze ruimte is zonde van het materiaal!

iconen-website_materialen

Kies je materaal

Ga je voor hout of acrylaat? Acrylaat is beschikbaar in de mooiste kleuren en in verschillende uitvoeringen. Veel is op voorraad, en alles is te bestellen. Bestel eerst een sample om de kleur te testen!

Lasersnijden

Ontvang een prijsberekening op maat

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsberekening aan. Binnen twee werkdagen ontvang je je prijsberekening.

La La Laser Studio

Sit back and relax!

Als je betaling is ontvangen ga ik met je order aan de slag en zal deze normaal gesproken binnen 5 tot 7 werkdagen klaar zijn.

Ik kan je order per post versturen maar je bent ook welkom om het (op afspraak) op te komen halen in de La La Laser Studio.

This is default text for notification bar