Huidige doorlooptijd: 10 werkdagen

  • No products in the cart.
Back To Top

Soort

Dekkend

Dekkend betekent dat dit type acrylaat geen licht doorlaat, dus als je een voorwerp achter het materiaal houdt zie je er geen schaduw doorheen schijnen. Dit is dus erg handig als je acrylaat wit verlijmen.

Fluor / Neon

Fluor acrylaat heeft oplichtende, fluoriserende randen, wat een mooi effect geeft als je het snijdt. De voor- en achterkant van het materiaal zijn niet persé fluoriserend.

Bij neon acrylaat heeft het materiaal door en door een neon kleur.

Gemarmerd

Gemarmerd acrylaat is met de hand gemixt en gegoten. Doordat hier handwerk aan te pas komt kan het zijn dat het materiaal niet op alle plekken even dik is en ook de textuur verschilt per plaat. Dit materiaal is aan twee kanten glanzend.

Gerecyled

Gercycled acrylaat is gemaakt van 100% gerecycled pre- én post-consumer acrylaat.

Glitter

Glitter acrylaat is gewoon acrylaat vermengd met glitterdeeltjes. Dit mengen gebeurt met de hand, hierdoor kunnen er per batch lichte kleurverschillen ontstaan.

Pearl

Pearl acrylaat heeft aan 1 kant een paarlemoer effect, een lichte shimmering.

Satijn

Satijn acrylaat heeft een prachtig, zacht aanvoelend oppervlak en is semi-transparant, vergelijkbaar met ‘melkglas’. Minder geschikt om te verlijmen omdat je er dus half doorheen kunt kijken en je de lijm er dan doorheen ziet.

Spiegelend

Spiegelacrylaat is aan 1 kant gekleurd en spiegelend, de achterkant is effen (meestal grijs of wit). De aangebrachte spiegellaag (op de achterkant) is erg kwetsbaar. Er kan dus bijvoorbeeld geen (dubbelzijdige) tape op geplakt worden, ook niet tijdelijk. Het verwijderen van de tape zal de spiegellaag beschadigen. Als je dit materiaal wilt verlijmen moet je een niet agressieve lijm gebruiken (zoals deze), omdat andere lijmen de spiegellaag beschadigen (dit kan nog ná 24 uur gebeuren!).

Sprinkles

Dit type acrylaat heeft prachtige grove glitters of vlokken. Deze zijn met de hand gemixt, waardoor er verschillen in dikte en kleur per batch kunnen ontstaan.

Translucent

Translucent acrylaat is niet 100% doorzichtig maar ook niet dekkend. Het laat wel licht door en zorgt ervoor dat contouren zichtbaar zijn; als je het tegen het licht houdt en je houdt er iets achter dan zie je aan de voorkant een lichte schaduw.

Verlijmen is geen probleem, dit is niet zichtbaar aan de voorkant.

Transparant

Transparant acrylaat is helemaal doorzichtig. Vette vingers en stofjes zijn hier wat sneller op te zien, niet geschikt om te verlijmen.

This is default text for notification bar